Eldvag: Nieuw project Ola Englund en Krimh Lechner

Facebookrssmail

Eldvag
De Zweedse gitarist Ola Englund (The Haunted) en de Oostenrijker Kerim ‘Krimh’ Lechner (drummer, ex-Decapitated) zijn een samenwerking aangegaan in de nieuw te vormen band, ‘Eldvag’. Een voorproefje van dit project is te zien en horen op Youtube en voor wie van melodic deathmetal houdt, is Eldvag wel een project om in de gaten te houden.

Voor vocalisten met aspiraties om samen te werken met topmuzikanten wordt het nog veel mooier… De band is nog op zoek naar een vocalist. De track op Youtube is te downloaden, en wie een goede tekst schrijft en deze op de track inzingt, kan de opname vervolgens uploaden naar Youtube met de hashtag #eldvag en hiermee een kans maken mee te doen aan de audities.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ