ROCK ’N GRILL met The March + Ava Warden

Facebookrssmail

De maanden juli en augustus zijn al lang geen komkommertijd meer, want het is weer tijd voor ROCK ’N GRILL. U snapt het al… er wordt gerockt en gegrild. In de POPEI tuin? Natuurlijk! Zet de vrijdagavonden alvast met dikke stift in de agenda. Op 17 augustus live muziek van The March (rock) en ze nemen special guest Ava Warden (singer-songwriter) mee. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 19.00 uur. Entree: gratis.

Het powertrio The March uit Eindhoven heeft maar één doel: het dak van de zaal af denderen! Met muzikale inspiratie uit vele hoeken, zullen hun energieke live shows, knallende songs en zuivere samenzang de zaal meenemen in een stormloop die zelfs buiten de deur te horen zal zijn! Tijdens deze ROCK ‘N GRILL op het terras van POPEI is dat natuurlijk al vanzelfsprekend.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ