[Afgelopen] Win kaarten voor the Picturebooks in W2

Facebookrssmail

the PicturebooksFynn Claus Grabke en Philipp Mirtschink kwamen elkaar tegen in het skatepark in Gütersloh Nordrhein-Westfalen en ontdekten dat  ze naast skaten en het bouwen van motoren ook de liefde voor bands als The Smiths, The Cure, en Minor Threat deelden. Al snel gingen ze samen motoren bouwen en muziek maken op de apparatuur die Fynn’s vader had verzameld als producer en muzikant. The Picturebooks maakten in 2009 en 2010 een tweetal ep’s die goed ontvangen werden en het duo mocht optreden op toonaangevende festivals zoals Sziget. Een explosieve show in Las Vegas als het voorprogramma van the Eagles of Death Metal betekende hun doorbraak in Amerika.

the PicturebooksIn 2014 trokken the Picturebooks zich terug in hun garage om tussen de motoren hun debuutalbum ‘Imaginary Horse’ op te nemen. De rauwe ongepolijste bluesrock van the Picturebooks wordt vergeleken met the Black Keys of the White Stripes, maar is toch altijd onmiskenbaar Picturebooks.

Op 5 november treden de skatende bikers op in W2 Poppodium. Rockmuzine mag een stapeltje kaarten weggeven voor deze opwindende bluesrockers. Alles wat je daarvoor moet doen is een email sturen naar info@rockmuzine.nl onder vermelding van ‘Picturebooks in W2’ met daarin je naam, email en telefoonnummer en waarom we juist jou dat duoticket moeten toesturen. Doe dit voor 1 november, prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Mocht je niet tot de winnaars behoren, op de website van W2 vindt je meer informatie en tickets voor de show van the Picturebooks.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ