Snerpende gitaren in Q-Factory

Facebookrssmail

Q-Factory start het jaar met het goede voornemen meer heavy shows te organiseren. De eerste namen staan al geprogrammeerd en zullen de toon zetten voor de toekomst. Geniet de komende maanden van onder meer Billybio, Sisters of Suffocation en Our Hollow, Our Home.

De aftrap wordt verzorgd door Billybio, beter bekend als zanger en gitarist van Biohazard. Op 24 januari komt deze hardcore punk held met zijn soloproject naar Amsterdam. Recentelijk is het album ‘Feed The Fire’ uitgebracht, die bestaat uit een explosief en hard geluid zoals we dat van Billy gewend zijn.

Billy BioSisters Of Suffocation is een keiharde death metal band met ballen. Niets schattige meiden, maar gewoon keiharde metal. In de afgelopen jaren is de band in een razend tempo naar de top van de Nederlandse deathmetal scene gestegen. Ze bestormden festivals als Lowlands, Zwarte Cross, Eindhoven Metal Meeting en Stonehenge Festival. Op 2 maart zullen ze ter ere van het nieuwe album ‘Human Are Broken’ ook het podium van Q-Factory aandoen!

Kruis Parkway Drive met Thy Art Is Murder en je krijgt een chemische reactie genaamd Our Hollow, Our Home. Het vijfkoppige monster komt op 6 maart naar Q met de metalzwaargewichten van Invisions en Skywalker. De geniale Ed Sheeran cover van het nummer ‘Shape Of You’ bewijst dat deze jonge ratten muzikale duizendpoten zijn. Het laatste wapenfeit ‘In Moment // In Memory’ is onlangs uitgekomen en geniet mooie recensies van toonaangevende magazines. Verwacht een show vol heavy breakdowns en catchy hooks!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ