Happy birthday Dave Ingram

Facebookrssmail

Dave Bjerregaard Ingram is geboren in Birmingham op 25 januari 1969 en is een Britse death metal zanger. Dave Ingram begon als de vervanger van Mark “Barney” Greenway in de Engelse deathmetalband Benediction toen Greenway besloot alleen de zanger van Napalm Death te willen zijn. In 1998 verliet hij Benediction, waarna hij toetrad tot Bolt Thrower.

Bij Bolt Thrower was Dave in 1997 en tussen 1998–2004 de zanger en in die periode bracht de band slechts een album ‘Honour – Valour – Pride’ waarna Dave weer werd vervangen door Karl Willetts. Dave Ingram speelde verder in de bands Downlord, Down Among The Dead Men en Echelon, en was betrokken als gast zanger bij verschillende bands.

Even  heeft Dave Ingram zijn kunsten vertoont in de Nederlandse death metal band Hail Of Bullets, zijn eerst Europese live optreden vond plaats op de Eindhoven Metal Meeting, december 2016, voordat Hail Of Bullets ermee ophield.

RockMuZine feliciteert Dave Ingram met zijn 50ste verjaardag

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ