Rocken tijdens Streekvijver in Eindhoven

Facebookrssmail

Vrijdag 29 maart is er weer een nieuwe editie van Streekvijver in PopEi in Eindhoven. Tijdens dit programma krijg je dé kans om nieuwe rockbands uit de regio Eindhoven te ontdekken. Deze editie zullen Jurgo (moderne rock), The Dirty Clean Boiis (garage rock) en P.O.S (rock) op het podium staan.

PopEI Klokgebouw Bart Berckx
Foto (c) Bart Berckx

Jurgo

Jurgo (moderne rock) is een rockband uit Schijndel. Na een lange tijd coveren van hun grootste inspiratiebronnen waaronder The Strokes en Arctic Monkeys, zijn de 4 jongens nu klaar om eigen muziek te laten horen. De set zal bestaan uit een aantal pakkende eigen nummers en een aantal Indie rock klassiekers uit de jaren 2000.

Dirty Clean Boiis

De Dirty Clean Boiis (garage rock) uit Waalre waren voorheen nog onbekend als Lounge Seat, maar nu zijn de Dirty Clean Boiis terug met nieuwe muziek en nieuwe energie! Verwacht minder bandleden, maar meer gezichtshaar. Minder stoner, maar meer pakkende riffs en funky deuntjes.

P.O.S

P.O.S (rock) is een rockband uit Eindhoven. Ze spelen met name rockmuziek met hun eigen P.O.S sound, veel eigen nummers en nummers van bekende artiesten zoals: Pearl Jam, Neil Young, Eurythmics, Alice in Chains en Stone Temple Pilots.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ