Happy birthday Rocky Gray

Facebookrssmail

William Rocky Gray werd geboren op 2 juli 1974 in Jacksonville, Arkansas en is een drummer en gitarist. Rocky Gray maakte deel uit van de Arkansas metal scene sinds de beginjaren 90. Hij heeft een uitgebreide carrière als muzikant en is het best bekend als de lead gitarist van Living Sacrifice en Solus Deus, en de drummer van We Are The Fallen. Hij speelt ook drums voor Soul Embraced, Mourningside, Machina en hij is de voormalige drummer van Evanescence.

Rocky Gray zijn eerste band was Shredded Corpse met wie hij in 1991 speelde met David S. De band bracht twee albums uit en werd uiteindelijk ontbonden in 1998. In 1997 vormde hij Soul Embraced eveneens met David S. ook deze band werd opgeheven en wel in 1998. Gedurende 1991-1998 speelde Rocky Gray in veel bands met Shredded Corpse als belangrijkste.

Met de gothic rock band Evanescence maakte hij 2 albums ‘Anywhere But Home’ in 2004 en ‘The Open Door’ in 2006.

RockMuZine feliciteert Rocky Gray met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ