Glamrockband Steel Panther releast nieuwe single-video ‘AGBAH’

Facebookrssmail

Vandaag heeft de Amerikaanse glamrockband Steel Panther zijn nieuwe single-video ‘Always Gonna Be A Ho’ online gezet. Net als de eerste single ‘All I Wanna Do Is Fuck’ die vorige maand uitkwam, staat deze song op het vijfde studio-album ‘Heavy Metal Rules’ dat op vrijdag 27 september verschijnt en dat -net alle overige Steel Panther albums- tot aan het gaatje gevuld is met catchy party hardrock met puur hedonistische songteksten.

Dit steeds populairder wordende L.A. viertal bestaande uit frontman Michael Starr, gitarist Satchel, bassist Lexxi Foxx en drummer Stix Zadinia komt zelfs in barre #PC- en #metoo-tijden fluitend weg met over-the-top seksistische songtitels als ‘Always Gonna Be A Ho’, ‘Asian Hooker’, ‘It Won’t Suck Itself’, ‘Gloryhole’, ‘Bukkake Tears’, ‘Gangbang at the Old Folks Home’ en ‘You’re Beautiful When You Don’t Talk’.

Foto (c) Emily Parry

Sterker nog: het bewijst vooral dat veel vrouwelijke fans (“Fanthers”) de Dikke Knipoog van deze nazaten van Mötley Crüe, Van Halen, Kiss en van Def Leppard heel goed snappen. Niet voor niets staan ze tijdens een show massaal vooraan om (topless) op het podium te mogen komen dansen.

De Nobelprijs voor de Literatuur zal Steel Panther ook met het nieuwe album ‘Heavy Metal Rules’ weliswaar dit jaar niet winnen (noch uitgenodigd worden op een jubileumfeestje van maandblad Opzij), maar dat ze stilaan doorgroeien naar headline-posities van grote outdoor (zomer)festivals is een feit. Want dat hele volksstammen (M/V) graag eens lachen om platte en puberale songteksten die in onweerstaanbaar catchy songs zijn gestoken, moge duidelijk zijn. Up the panthers!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ