Opnamen van nieuw studio album Anthrax gestart

Facebookrssmail

Onlangs nog bracht Anthrax hun nieuwe live DVD ‘Chile On Hell’ uit, die gefilmd werd in het Teatro Caupolican in Santiago, en nu is de band al weer bezig om met producer Jay Ruston in een studio in Los Angeles de opvolger op te nemen van hun voor een Grammy genomineerde album ‘Worship Music’ uit 2011.

Anthrax_Recording
De band – met Charlie Benante op drums, Frank Bello op bas, zanger Joey Belladonna, Scott Ian en Jon Donais op gitaar – is de afgelopen maanden bezig geweest met schrijven van nieuw materiaal en de verwachting is dat de opnamen tot in januari 2015 gaan duren.
Er is nog geen titel bekend voor dit elfde album, dat naar verwachting in de loop van 2015 uitgebracht zal gaan worden.

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ