Win kaarten voor Life of Agony in Metropool Hengelo

Facebookrssmail
Life of Agony

In 1993 laat Life Of Agony met ‘Rivers Run Red’ de metalwereld op zijn grondvesten schudden. Het debuut verweeft de beste elementen van metal en hardcore tot een explosieve mix. Een klassieker in het genre en dat kan ook rustig gezegd worden van opvolger ‘Ugly’. Na ‘Soul Searching Sun’ houdt de band er in 1999 mee op. Maar de originele line-up komt 5 jaar later weer samen.

Mina, Joey, Alan & Veronica: de huidige bezetting van Life Of Agony. Iedereen weet dat zanger Keith Caputo inmiddels door het leven gaat als Mina Caputo. Misschien weet niet iedereen dat Life Of Agony in 2017 een keiharde comeback maakte met het album ‘A Place Where There’s No More Pain’, de eerste in meer dan 10 jaar. Er wordt weer getourd en Life Of Agony staat wereldwijd voor uitverkochte zalen. Nieuw gezicht tijdens de tour is drummer Veronica Bellino en zij mept harder dan Mike Tyson. Een band die door de jaren heen dus enkele veranderingen heeft ondergaan maar wat onveranderd is zijn de liveshows waar dit gezelschap iedereen helemaal kapot speelt.

Life of Agony komt op 16 november  naar Metropool in Hengelo en jij kunt daarbij zijn! Like RockMuZine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan, wie weet win jij twee kaarten!*

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ