Win kaarten voor Marduk in Metropool Hengelo

Facebookrssmail

Marduk staat al sinds 1992 synoniem voor hyper-agressieve Black Metal. De controverse hangt deze Zweden aan de kont, maar dat geldt eigenlijk voor elke Black Metal act. Deze mannen zingen niet over bloemen en bijtjes maar over dood en verderf, oorlog en hebben een hartgrondige hekel aan alles wat met religie te maken heeft.

Marduk heeft inmiddels over de hele wereld gespeeld. Van kelder tot festival en van poppodium tot metalcruise. Dat is ook niet vreemd als je ervan uitgaat dat we hier te maken hebben met één van de weinige Black Metal bands die sinds de openbaring van het genre altijd albums is blijven maken. Marduk kent de nodige bezettingswisselingen en niet elk album is even sterk volgens de kenners van het genre, maar diezelfde kenners zijn het er over eens dat de band de laatste jaren hun sterkste werk heeft uitgebracht sinds klassiekers als ‘Those Of The Unlight’ (1993), ‘Opus Nocturne’ (1994) en Panzer Division Marduk (1999).

Op 6 december komt Marduk naar Metropool in Hengelo en jij kunt hiervoor kaarten winnen! Like RockMuZine en tag onder het bericht met wie je wilt gaan, wie weet win je een paar kaarten! *

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ