Show van metal band Sabaton verplaatst van Lotto Arena naar Sportpaleis

Facebookrssmail

Omdat de show van Sabaton op zondag 2 februari 2020 in de Lotto Arena Antwerpen zo goed als uitverkocht is, verhuist de Zweedse metalband naar het veel grotere Sportpaleis Antwerpen om het groeiende legioen aan trouwe fans niet teleur te hoeven stellen.

De datum blijft dus ongewijzigd en reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Sabaton neemt als special guest de Finse cello metalband Apocalyptica mee; de inmiddels behoorlijk populaire metalband Amaranthe (SWE) is de opener van de avond.

Bassist Pär Sundström: “We zijn enorm dankbaar en trots dat we zo geliefd zijn in België. Eerder dit jaar waren we op de zondagavond van Graspop Metal Meeting een van de headliners en werden we door vele tienduizenden trouwe fans warm onthaald. Onze band met België is ongeëvenaard; sinds het begin van Sabaton hebben de Belgische metalfans een boontje voor ons en omdat de Lotto Arena nu al zo goed als uitverkocht is, verhuizen we naar het Sportpaleis om niemand teleur te hoeven te stellen.”

Frontman Joakim Brodén vult aan: “Ik kan het nog steeds niet geloven: de Lotto Arena gewoon NU al uitverkocht! Natuurlijk wéét ik dat we al heel veel jaar een bijzondere band met België hebben, maar dit… ik heb er gewoon geen woorden voor. Of, jawel: dit is awesome! Ja, ik ben oprecht ontroerd. Dank, lieve trouwe gekke Sabatonfans!”

Een week na de Belgische show zijn de Nederlandse fans aan de beurt (op zondag 9 februari 2020) in de AFAS Live – Amsterdam (NL).

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ