Various Artists – Show No Mercy: A Tribute To W.A.S.P.

Facebookrssmail

We zullen maar gelijk met de deur in huis vallen met ‘Show No Mercy: A Tribute To W.A.S.P.’… deze is eigenlijk alleen bestemd voor de metalfan van het brutere werk, en de Die-Hard W.A.S.P. liefhebber! Apart dus dat dit album uit 2001 opnieuw is uitgebracht in een iets nieuwe vorm… Maar of het beter is?

Op deze 10 track tellende tribute cd wordt de befaamde Amerikaanse band onder leiding van Blackie Lawless in het zonnetje gezet! Alhoewel er op deze schijf het zonnetje toch niet echt wil gaan schijnen! Er wordt namelijk niet zo heel goed gemusiceerd op dit album, muzikaal gaat het nog net, maar op vocaal gebied is het soms zelfs tenenkrommend slecht!

Tijdens het (meerdere keren) beluisteren van dit album vroeg ik me zelfs een paar keer af wat Meneer Lawless hier zelf van zou vinden! Het betreft hier ook 10 onbekende bands, wat gelijk ook deze release een stuk minder interessant maakt. Verder valt het op dat het nummer ‘I wanna Be Somebody’ twee keer op dit album staat. Een beetje een gemiste kans deze release van ‘Show No Mercy: A Tribute To W.A.S.P.’. U bent gewaarschuwd! 60/10) (Antichrist magazine / Grand Sounds PR)

Tracklist:

01. Ocolum Dei (USA) – Animal (Fuck Like A Beast)
02. Devil’s Fuel (Mexico) – I Wanna Be Somebody
03. The UnhaliGast (Brazil) – Hellion
04. Tyranno (Brazil) – The Torture Never Stops
05. Serphika (Argentina) – Wild Child
06. Vengeance Of Mine (Brazil) – Widowmaker
07. Beauty School Massacre (USA) – Blind In Texas
08. Thrashock (Mexico) – 95-Nasty
09. Gasoline Guns (Ukraine) – Harder Faster
10. Beltane (New Zealand) – I Wanna Be Somebody

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ