Happy birthday Myles Kennedy

Facebookrssmail

Myles Kennedy werd geboren op 27 november 1969 in Boston (Massachusetts). Myles is een Amerikaanse muzikant en is vooral bekend als zanger/gitarist van Alter Bridge. Ook is Myles zanger bij Slash’ soloproject Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Met Slash ging hij van 2012 tot en met 2015 op tournee. Myles Kennedy staat bekend om zijn grote stembereik van 4 octaven.

Voordat Kennedy in 2005 Alter Bridge oprichtte, speelde hij in band als Cosmic Dust, Citizen Swing en The Mayfield Four. Naast zijn eigen bands is de muzikant met regelmaat te vinden als gastmuzikant bij andere bands, als Sevendust, Lacuna Coil en Gov’t Mule. Met The Mayfield Four speelde hij een kleine rol in de film ‘Rock Star’ met Mark Wahlberg en Jennifer Aniston. Ook Ralph Saenz, Blas Elias, Nick Catanese, Jeff Pilson , Jason Bonham en Zakk Wylde speelden een rol in de film, die uiteindelijk een grote flop zou worden.

RockMuZine feliciteert Myles Kennedy met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ