Weer nieuwe namen voor 45e editie van festival Sjock

Facebookrssmail
sjock logo

Sjock in Belgie heeft 45 nieuwe namen bekend gemaakt en niet de minste. Zojuist aangekondigd en niet voor het eerst op Sjock (en daar is volgens de organisatie van het festival een damn good reason for): New Bomb Turks!! Net als Dropkick Murphys (USA), Oh Sees (USA), Voodoo Swing (USA), This Means War (BEL/ NED), Dry Riverbed Trio (NED) en Stiff Richards (AUS).

Eerder werden onder meer klappers al Social Distortion, The Blasters, Agnostic Front, Black Lips, Jason Ringenberg and Band en Phil Campbell And The Bastard Sons Plays Motörhead aangekondigd. Meer informatie over de acts staan in de bij deze mail bijgevoegde bio’s. 

Line-up tot nu toe

 Main Stage
Dropkick Murphys, Social Distortion, Agnostic Front, Black Lips, Oh Sees, Phil Campbell and the Bastard Sons, New Bomb Turks, Pat Todd and the Rankoutsiders, Death by Unga Bunga, White Fang, This Means War, Decent Criminal, Uncle Bard and the Dirty Bastards, Neighborhood Brats, Stiff Richards, Hukkelfukkers

At The Titty Twister
The Blasters, The Sadies, Jason Ringenberg and Band, Voodoo Swing, Vandoliers, Slacktone, Arsen Roulette, Dry Riverbed Trio The Same Old Shoes, The Ragtime Rumours, Belle Starr and the Boot Jacks, Sean K. Preston

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ