Hayk Ersemerci – Hayk Ersemerci

Facebookrssmail

Hayk Ersemerci is een 27-jarige gitarist uit Eindhoven die in eigen beheer dit mini-album heeft uitgebracht. Wie er verder nog op dit mini-album meespelen is mij niet bekend. Wat ik jullie wel kan vertellen is dat er op dit instrumentale mini-album op hoog niveau wordt gemusiceerd. Technische progressieve (Death)Metal wordt afgewisseld met old-skool Death Metal en sferische keyboardpartijen. Door het ontbreken van zang lijken de nummers wel wat op elkaar en voelt het aan of je naar filmmuziek of muziek voor een filmtrailer zit te luisteren.

Mijn advies aan Hayk is om op zoek te gaan naar een zanger/grunter en zich nog meer te focussen op het schrijven van echte liedjes in plaats van het etaleren van muzikaal vakmanschap. Voor mensen die houden van goed gespeelde instrumentale progressieve (Death) Metal is dit mini album een aanrader. Het merendeel van de RockMuzine-lezers zal echter met dit mini album weinig kunnen. (70/100) (Eigen Beheer)

Tracklist

1 The Open(th)ing (3:15)
2 Rekall (3:07)
3 Zuul (3:41)
4 The Gold Room (4:21)
5 Soul Glo (3:10)  

Line Up

Hayk Ersemerci – Guitars     

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ