Nieuwe lyric video van Vintage Futura

Facebookrssmail

Deze week bracht het indie-duo Vintage Futura een lyric video uit voor hun nieuwste single ‘Half-written song’. Net als de muziek namen ze de clip thuis op en monteerden ze die ook zelf. Michiel Papenhove – die voorheen in Within Temptation gitaar speelde – is tegenwoordig bezeten van electronische muziek en heeft flink wat materiaal uitgebracht met zijn soloproject Michett.

Bij Vintage Futura in samenwerking met Karianne Hylkema (Kalipluche), ligt de focus echter meer op ‘bandmuziek’. In dit geval met een heavy gitaarsound, op interessante wijze gecombineerd met een jazz-vibe in de coupletten van het nummer. In 2017 verscheen Vintage Futura’s debuut-EP ‘The Formula’, die ook al zo eclectisch was. Ze blijven gewoon lekker experimenteren met stijlen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ