Matulla feat Craig komt met Covid19 -steun ‘Silence in London’

Facebookrssmail

De huidige wereld, die wordt geconfronteerd met de huidige Coronavirus / COVID19-pandemie is er een die niet alleen surrealistisch is, maar juist ook reëel. En dat is waar Matulla’s ‘Silence In London’ op inspeelt; Hoe deze periode ons heeft beïnvloed, en het besef van de impact die het virus heeft op duizenden mensen wereldwijd.

De setting voor dit punk-rock nummer, samengesteld uit het hart en de geest van de Duitse indie-artiest / auteur Matulla, die eerder al werd geprezen voor zijn ‘Lost On The Way’, is gemaakt met hulp van Craigh, en doet hier en daar denken aan Nina Hagen.

2020 was een jaar van uitdagingen, beproevingen en beproevingen. Maar met name het Coronavirus / COVID19 heeft de hele wereld in grote aantallen overspoeld, wat reisverboden, quarantaines, verlies van banen, ziekte en, het ergste van alles, de dood heeft veroorzaakt. Het revolutionaire nummer schijnt niet alleen een helder licht op het bewustzijn van de pandemie, maar ook op de vele niveaus van hoe het onze wereld in het algemeen heeft beïnvloed door de melodie van een krachtig nummer. Alleen opgenomen, geschreven, geproduceerd en uitgevoerd door Matulla, grijpt het nummer je vanaf het moment dat het nummer begint vast.

Het nummer vertelt een krachtig verhaal in realtime; ‘Silence In London’ een luide boodschap voor de massa maken over een verhaal dat maar al te echt is. In een tijd van urgentie, onzekerheid en donkere uren en dagen, zijn het zulke krachtige liedjes die ons echt aan het denken zetten over ons eigen leven en de anderen om ons heen. De rack legt de focus op de slachtoffers van de pandemie en bewustmakingsfactor, waardoor de luisteraar een perspectief krijgt dat niet alleen bij hen resoneert, maar ook hen ertoe aanzet om na te denken, en ons eraan herinnert dat we ons leven nooit als vanzelfsprekend moeten beschouwen, en dat het verhaal dat je hoort er een is waar je deel van uitmaakt. Dit nummer is dan ook opgedragen aan iedereen die direct of indirect wordt beïnvloed door COVID19.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ