Into The Grave verplaatst naar 10,11,12 juni 2022

Facebookrssmail

Hoewel er dankzij de vaccins een einde van deze nare concert- en festivalloze periode in zicht is, is dit helaas te laat voor Into the Grave. Ook de regering verwacht dat er na 1 juli weer evenementen kunnen plaatsvinden en heeft daarom een garantiefonds in het leven geroepen voor evenementen die na 1 juli plaatsvinden, zodat organisatie de voorbereidingen daarvoor kunnen gaan starten zonder financieel risico.

Omdat Into the Grave gepland staat voor 11, 12 en 13 juni 2021, valt het festival buiten deze regeling. Gezien de huidige stand van zaken is het financieel gezien onverantwoord om zonder de back-up van zo’n garantiefonds verder te gaan met de organisatie van Into the Grave. De organisatie heeft dan ook besloten om in 2021 geen editie van Into the Grave te organiseren, maar zich volledig te richten op de andere festivals die ze organiseren en waarvan men wel verwacht dat die door kunnen gaan: Dynamo Metalfest op 21 en 22 augustus en Das Oktober metalfest op 2 oktober.

Achter de schermen zijn ze met Into The Grave druk bezig om een zo vet mogelijke line-up te maken, waar uiteraard ook bands van de 2020 line-up in zitten.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ