Win toegang tot de exclusieve première van het nieuwe Thunder-album ‘All The Right Noises’

Facebookrssmail

Thunder zal op 12 maart 2021 hun gloednieuwe album ‘All The Right Noises’ uitbrengen via BMG. Het album is een terugkeer naar het volle geluid van Thunder, waarmee ze een enorm succesvolle carrière van meer dan 30 jaar hebben opgebouwd in de voorhoede van de Britse rock. Ter ere de releae kondigt een online tv-special aan waar ze exclusief tracks zullen spelen van hun aanstaande album ‘All The Right Noises’ evenals enkele van hun klassieke hits uit vervlogen tijden. De show vindt plaats op 13 maart 2021 om 19:00 uur (Nederlandse tijd) en wordt daarna 48 uur gestreamd, zodat mensen met kaartjes in die periode zo vaak kunnen kijken als ze willen.

Luke zegt over het album: “All the songs were written and recorded pre-Covid. But it is interesting how if you look at some of the tracks through the prism of Covid they still make a lot of sense.”

De live show in de studio wordt uiteraard gefilmd met inachtneming van de Covid-19 regels. Alle muzikanten die mee spelen en zingen op ‘All The Right Noises’ zullen ook aanwezig zijn.

Met dit album keren ze terug naar de volle sound waarmee de band een zeer succesvolle carrière van meer dan 30 jaar mee opbouwde. Deze was grotendeels gefundeerd op de levenslange vriendschap tussen zanger Danny Bowes en songschrijver en gitarist Luke Morley.

Zanger Danny Bowes over de komende show: “As soon as we made the announcement to move our arena shows back to 2022, we decided we can’t wait until then to play the new tunes. Fans have been asking us for a streamed gig since the first lock down began, but we’ve resisted until now, because it can’t be a proper Thunder live show without them in the room. The format we’ve come up with will involve our fan club members via video for some of it, so they’ll see us performing, and get to ask us questions too. It’s not the same as a live show, but it’s not meant to be. When the show goes out, we’re hoping it’ll feel less like a gig, and more like a TV show, with us playing these brilliant new tunes, and loads of screaming nutters in their front rooms. What can go wrong?”

“All The Right Noises” wordt uitgebracht als 1CD, 2CD, 2LP en 4LP, waarbij de 2CD en de 4LP ook bonus tracks bevatten. De vinyl versies bevatten een prachtige pop-out van de “Singing Ringing Tree” welke ook op het mooie artwork staat. De hoes foto werd geschoten door Jason Joyce die al heel lang met de band samenwerkt. De sculptuur die ook in de video voor “Last One Out Turn Off The Lights” te zien is, staat in Burnley, Lancashire en lijkt op een boom die de energie van de wind gebruikt om een zangachtig dissonant geluid te creëren.

“All The Right Noises”is de opvolger van de in 2019 verschenen “Please Remain Seated” welke in de Top 10 UK Album Chart kwam, net zoals de albums daarvoor sinds hun comeback 6 jaar geleden.

RockMuZine mag namens platenmaatschappij BMG enkele tickets weggeven voor dit unieke evenement, waarbij fans voor het eerst live de nieuwe nummers kunnen beluisteren. Om een uitnodiging te winnen, moet je RockMuZine natuurlijk liken op Facebook, en ons onder het bericht op Facebook laten weten welk nummer de mannen zeker moeten gaan spelen!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ