[Afgelopen] Delain in Nederland – win kaarten!

Facebookrssmail

Als je naar het tourschema van Delain kijkt zie je voor de komende maanden een onafzienbare lijst van data en zalen staan, waarvan maar 6 in Nederland.

DELAIN

De band is nu nog bezig met haar Europese tournee en steekt begin april de Atlantische Oceaan over om in ruim een maand een indrukwekkende rij shows in de US en Canada af te werken en weer op tijd terug te zijn in Europa voor het festivalseizoen 2015 met boekingen bij Sweden Rock, Rock Harz Open Air (Duitsland), Masters Of Rock Festival (Polen) en Bloodstock Open Air (UK).

Kortom, het gaat fantastisch met Delain, de band rond oprichter toetsenist Martijn Westerholt.
4 albums hebben inmiddels het licht gezien, waarvan het laatste ‘The Human Contradiction’ uit 2014 bijzonder goed is ontvangen.

De komende weken doet Delain dus Nederland weer even aan (zie lijstje hieronder) en voor de show op 6 maart in Bibelot Dordrecht mag RockMuZine kaarten weggeven!
Stuur een email aan delain@rockmuzine.nl met je naam, adres en telefoonnummer en in het onderwerp Delain, vermeldt in die email waarom juist jij 2 kaarten zou moeten winnen voor die show, en misschien ben je een van de gelukkigen!

15-02-2015 Melkweg Amsterdam
27-02-2015 De Kelder Amsersfoort
06-03-2015 Bibelot Dordrecht
13-03-2015 P60 Amstelveen
27-03-2015 Muziekgieterij Maastricht
28-03-2015 Dynamo Eindhoven

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ