Happy birthday Ad Sluijter

Facebookrssmail

Ad Sluijter werd in Goes geboren op 29 november 1981. Sluijter is voormalig gitarist van onder meer de Nederlandse gothic-metalband Epica. Sluiter verliet Epica in december 2008, omdat hij het steeds moeilijker vond om het plezier in het musiceren te behouden. Sluiter hield namelijk niet zo er van het touren, maar meer van het schrijven van muziek. Hij produceerde en mixte in 2009 de debuut-cd ‘Secret’s van de Spaanse metalband Diabulus in Musica. Ook leverde hij gastbijdragen aan bands als Delain.

Ad Sluiter vormde in maart 2010 samen met Ronald Landa (ex-Delain) een nieuwe band, Hangover Hero. Ook Andre Borgman (ex-After Forever) en Mats van der Valk (Autumn, Dejafuse) kwamen bij die band, die zich het beste laat beschrijven als rechttoe rechtaan rockmuziek. Verder is hij werkzaam als docent wiskunde.

RockMuZine feliciteert Ad Sluijter met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ