Immens populaire Måneskin naar Ziggo Dome  

Facebookrssmail

Måneskin speelt op 27 februari 2023 in Ziggo Dome te Amsterdam. Eerder verkocht de band hun show op 3 maart 2022 in AFAS Live binnen enkele seconden uit, maar door maatregelen rondom het coronavirus was de band genoodzaakt hun gehele tour uit te stellen. Door de enorme vraag naar tickets verschuift de show naar de Ziggo Dome in 2023! De extra vrijgekomen kaarten zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande vrijdag 25 maart om 14:00 uur via www.maneskinlive.nl

Loud Kids On Tour
Afgelopen september verkocht de band in slechts enkele seconden AFAS Live uit. Vanwege de gedifferentieerde coronamaatregelen in Europa was Måneskin genoodzaakt de Europese tour te verschuiven naar 2023, waarmee tevens de show in AFAS Live, die op 3 maart 2022 zou plaatsvinden, kwam te vervallen. Door de enorme vraag naar tickets, verschuift de show naar de Ziggo Dome. Met deze nieuwe show belooft de Italiaanse band dan ook grootster dan ooit terug te komen. Tickethouders van de AFAS Live show ontvangen automatisch nieuwe tickets voor de show in de Ziggo Dome.

Fans kunnen zich via deze link registreren voor een exclusieve presale www.maneskinpresale.nl.

Måneskin 
Måneskin heeft sinds de start van hun muzikale loopbaan in 2016 drie albums uitgebracht. Een succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘X Factor’ in 2017 en de daaropvolgende release van het album Il ballo della vita, betekende een definitieve doorbraak bij het Italiaanse publiek. De overwinning van het Eurovisiesongfestival 2021 zette Måneskin wereldwijd op de kaart als de populairste rockband van het moment – een droom die uitkomt voor de Italiaanse rockers die ooit begonnen als straatmuzikanten in Rome.

De opvallende naam van de band is afkomstig van het Deense woord voor ‘maneschijn’ – een knipoog naar de Deense komaf van de bassist Victoria De Angelis. De band wordt geroemd om hun reboot van authentieke rock-‘n-roll met rauwe teksten en opvallende uitingen, op social media én tijdens uitverkochte liveshows. De band omschrijft zichzelf treffend als een ‘moderne vertaling van traditionele rockmuziek’ en is daarmee niet in één hokje te plaatsen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ