The Offspring komt naar Jera on Air

Facebookrssmail

Na twee jaar zonder Jera On Air kan het grootste outdoor hardcore punk en metalcore festival van Nederland eindelijk weer plaatsvinden in Ysselsteyn, tussen Eindhoven en Venlo. Naast headliners The Offspring, Rise Against en The Hives zijn ook o.a. Bullet for my Valentine, Bad Religion, Bear Tooth en Life of Agony bevestigd. Het festival vindt deze keer plaats op 23, 24 en 25 juni

The Offspring mag met recht een klapper genoemd worden voor het festival. De Amerikanen produceerden in de jaren negentig de ene na de andere hit, met uitschieters als ‘Why don’t you get a job?’, ‘Self Esteem’ en ‘The Kids aren’t Alright’. De songs waren stuk voor stuk met een hoge notering terug te vinden in de hitlijsten. Het grootste commerciële succes kwam echter in 1999 met ‘Pretty Fly (For a White Guy)’, de wereldwijde hit waarmee The Offspring in de eerste maanden van 1999 ook in Nederland een aantal weken de hitlijsten aanvoerde. Het publiek in concertzalen en op festivalweides gaat nog altijd steevast uit zijn dak als de eerste vier woorden van het nummer worden ingezet: “Gunter, glieben, glauchen, globen.” En velen kunnen de korte drumsolo die hierop volgt wel dromen. Dat belooft wat in Ysselsteyn! De band rondom zanger Dexter Holland mag in de tussentijd dan iets ouder en wijzer zijn geworden, aan energie hebben de heren niets verloren.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ