In Flames en Rudeboy plays Urban Dance Squad naar Dynamo Metalfest!

Facebookrssmail

De vorige editie van Dynamo Metalfest ligt nog vers in het geheugen, maar de voorbereiding voor de volgende editie zijn alweer in volle gang. In november werden de eerste namen bekend gemaakt, waaronder headliner Megadeth en Biohazard, Sepultura en Trivium.

Vandaag zijn weer 13 nieuwe namen aangekondigd, tweede headliner In Flames, Gloryhammer, Rudeboy plays Urban Dance Squad, Prong, Bleed From Within, Wind Rose, Fleddy Melculy, Warbringer, Signs Of The Swarm, The Boneless Ones, Fuming Mouth, Hanabie en Groza.

Dynamo Metalfest vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 augustus in Eindhoven.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ