Submit Fest 2023 maakt line-up compleet

Facebookrssmail

Met de toevoeging van de laatste twee namen voor de zaterdag, is de line-up van Submit Fest 2023 compleet. Met nog minder dan 3 weken te gaan tot de 5e festival-verjaardag van Submit Fest zijn vandaag SERVE en zaterdag opener Torn From Oblivion aan de line-up toegevoegd. Het festival vindt dit jaar op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2023 plaats in Baroeg in Rotterdam.

SERVE

Serve is een Utrechtse hardcore band en zoals ze zelf zeggen: niet voor de ‘faint of heart’. Met venijnige drums, distorted riffs en schrijnende vocalen vertelt de band een verhaal over het effect dat geestesziekten kunnen hebben op een persoon. Ze verkennen in grafisch detail de vicieuze cirkel die begint met depressie en wordt bestendigd door middelenmisbruik en gevoelens van isolatie en schuld. Onlangs heeft de band hun eerste album ‘The Light Outlives The Sun’ uitgebracht, waaronder ook ‘Enabler’ met Alma Alizadeh (For I Am King).

TORN FROM OBLIVION

Torn From Oblivion is een Nederlandse deathcore band afkomstig uit Eindhoven. Ze brengen de agressie van deathcore, experimenteren met progressieve riffs en mixen dat met hardcore om hun visie op agressieve muziek te uiten, en dat levert energieke liveshows op waar de band in uitblinkt. De vijf jonge muzikanten hebben dit jaar hun EP ‘Convergence’ uitgebracht en zijn gedreven om een stempel op de Nederlandse scene te drukken.

De line-up van Submit Fest bestaat verder uit Destrage (IT), Allt (SWE), The Five Hundred (UK), Frontstreet (NL), Lake Malice (UK), Deadly Circus Fire (UK), Playgrounded (NL), Cage Fight (UK) en Vain Louie (NL).

Deadly Circus Fire – Guitar Giveaway

De Submit Fest vrijdag wordt afgesloten door niemand minder dan de uit Londen afkomstige progressieve metalband Deadly Circus Fire! DCF was in 2017 de headliner tijdens de allereerste editie van Submit Fest. Om de vijfde festival-verjaardag, de terugkeer van Deadly Circus Fire naar Rotterdam, van zanger Adam Grant bij de band en de release van DCF’s album ‘EXTINCTION’ te vieren, heeft de band besloten een giveaway te doen, speciaal voor Submit Fest! Wat betekent dat als je een vrijdag- of combiticket koopt (of al gekocht hebt) voor Submit Fest 2023, je automatisch kans maakt op een custom made Deadly Circus Fire signature Chapman ML3 Modern gitaar! Deadly Circus Fire zal na hun show op vrijdag 19 mei de winnaar kiezen en de gitaar signeren.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ