Skeletal Remains – Fragments Of The Ageless  

Facebookrssmail

Het Amerikaanse Skeletal Remains loopt al een tijdje mee in de Death-Metal scene en dat is ook op dit vijfde album te horen. Vier jaar hebben we moeten wachten op dit album. Voorganger ‘The Entombment Of Chaos’ dateert al weer uit 2020. In die vier jaar heeft Skeletal Remains niet stilgezeten.

‘Fragments Of The Ageless’ is geschreven gedurende Amerikaanse en Europese toernees en festivals waar ze speelden met bands als Emperor, Mortician, Left To Die en Morbid Angel. Laatstgenoemde band is een goed referentiekader voor de muziek die Skeletal Remains speelt. De muziek mag dan niet verandert zijn, de ritmesectie is dat wel. Nieuwkomers Pierce Williams achter de drumkit en bassist Brian Rush zijn zeker geen verzwakking. Vooral drummer Pierce Williams laat mooie dingen horen.

Beste nummers, het instrumentale ‘… Evocation (The Rebirth)’ en ‘Unmerciful’, het langste en afwisselendste nummer van het album. Topproducer Dan Swanö heeft ‘Fragments Of The Ageless’ voorzien van een uitstekend geluid. Liefhebbers van Florida Death metal zoals die floreerde in de jaren 90 zullen aan dit album veel plezier beleven. (78/100) (Century Media)

Track List

1 Relentless Appetite (4:52)

2 Cybernetic Harvest (4:51)

3 To Conquer The Devout (5:02)

4 Forever In Sufferance (5:03)

5 Verminous Embodiment (4:25)

6 Ceremony Of Impiety (1:31)

7 Void Of Despair (4:41)

8 Unmerciful (7:11)

9 … Evocation (The Rebirth) (5:34)

10 Messiah Of Rage (2:33)

Line Up

Chris Monroy – Vocals/Guitars

Mike De La O – Guitars

Pierce Williams – Drums

Brian Rush – Bass 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ