Memphis Maniacs in februari op clubtour

Facebookrssmail

Memphis-Maniacs
Met vurige trots presenteren de Memphis Maniacs hun Weapons Of Mash Construction clubtour. Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een hagelnieuwe show die volledig uit nieuwe mash-ups bestaat. De Maniacs hebben nog steeds geen voorkeur voor tijdperk of stroming en trekken dit keer alle registers ongenadig hard open. De maniakale manschappen schuwen het experiment niet en laten zich uitdagen door de polygamie van woord, toon en ritme. Krankzinnige combinaties zijn door vernuftig muzikaal soldeerwerk omgesmeed tot exstatische dansvloervullers. Meer dan ooit tevoren worden de grenzen tussen genres, waanzin, entertainment en virtuositeit bruut om zeep geholpen.

De Memphis Maniacs staan al jaren garant voor een feest van herkenning door hun ingenieuze muzikale kruisbestuivingen en gepassioneerde performance. Na twee uitverkochte clubtours organiseerden ze vorige winter een mega-show in het Eindhovense Klokgebouw met 3500 bezoekers en in 2014 gooide de band tijdens een gevarieerd festivalseizoen hoge ogen door een overtuigende show als mainstage headliner op de Zwarte Cross met meer dan 35.000 toeschouwers. Maar voordat de festivals weer onder het mes gaan is het tijd voor de Weapons Of Mash Construction clubtour:

06 feb Arsenaaltheater, Vlissingen
07 feb Underground, Lelystad
13 feb Bibelot, Dordrecht
14 feb Het Bolwerk, Sneek
20 feb Cacaofabriek, Helmond
21 feb Burgerweeshuis, Deventer
27 feb Paard van Troje, Den Haag
28 feb Patronaat, Haarlem
05 mrt Mezz, Breda
06 mrt Effenaar, Eindhoven
07 mrt ECI Cultuurfabriek, Roermond
13 mrt TivoliVredenburg, Utrecht
14 mrt Oosterpoort, Groningen
19 mrt Nieuwe Nor, Heerlen
20 mrt Doornroosje. Nijmegen
21 mrt Hedon, Zwolle
27 mrt Romein, Leeuwarden
28 mrt Paradiso, Amsterdam

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ