Ontdek de nieuwste rockbands uit regio Eindhoven tijdens Streekvijver

Facebookrssmail

StreekvijverNa een succesvolle eerste editie volgt nu de tweede editie van het talentontwikkelingsprogramma Streekvijver op zondag 22 februari. Dit maandelijks programma is gevuld met (nog) onbekende talentvolle bands uit de regio van Eindhoven. Deze editie: Project Infinity (metal), Save Your Sympathy (hardrock) en SandZ (grooverock). Dit is dè kans om de nieuwste bands uit de regio te ontdekken!

Project Infinity is een energieke band met een divers metal-aanbod. Met hun debuut EP ‘Symphony of Delusion’ krijgen ze al voet aan de grond in de Nederlandse metalscene. Als je hardrockband Save Your Sympathy eenmaal hebt gezien zul je ze niet snel meer vergeten. Hun stevig riffs en strakke solo’s, funky bass partijen en ijzesterke drums gecombineerd met verschillende zangstijlen zorgen voor een optreden als geen ander. SandZ is een band uit Brabant en maakt rock met een groovende basis en metalige randen. Met leden afkomstig uit zeer verschillende bands komt de inspiratie dan ook uit diverse hoeken. Het resultaat is een herkenbare mix van grunge, stoner, metal en zelfs blues. Dus: Haren los en huilen maar!

Locatie: PopEi, Klokgebouw 300, Eindhoven. Zaal open: 14.00 uur. Entree: 2 euro.

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ