Primeur nieuwe Motörhead video bij RockMuZine

Facebookrssmail

Donderdag is het zo ver… het moment waar velen lang naar hebben uitgekeken… de nieuwe clip van Motörhead! Velen dachten dat het er nooit meer van zou komen, zeker gezien de gezondheid van frontman Lemmy Kilmister, maar de fans hebben geluk! Het nieuwe album ‘Bad Magic’ zal op 28 augustus uitkomen. Ter promotie van het album zal de band in augustus en september in de Verenigde Staten touren en vanaf november Europa aan doen. Voor wie echter niet wil wachten tot 28 augustus: RockMuZine heeft aanstaande donderdag de Nederlandse primeur van de nieuwe videoclip van Motörhead, ‘Electricity’!

Donderdag Motördag met Motörhead

Donderdag gaat op verschillende plekken in de wereld de nieuwe clip van Motörhead in première, ieder land heeft zijn eigen première. Voor Nederland heeft men gekozen voor de enige echte plek voor rockliefhebbers: RockMuZine! Speciaal daarom hebben wij aanstaande donderdag uitgeroepen tot ‘Donderdag Motördag’! Iedereen die die dag niet op RockMuZine zit is bij deze gebombardeerd tot Britney Spears-fan! Tot donderdag… Motördag!

Oh, en om op de hoogte te blijven? #Motördag!
motorhead

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ