Lacuna Coil & Black Marble Selection (Paaspop, 04-04-2015)

Facebookrssmail

Lacuna Coil
Lacuna Coil2Deze Italianen weten hoe de echte gothic-metal te combineren is met Lacuna_Coil-1H6A6438symfonische zanglijnen en een oogverblindende show. Het is op sommige momenten moeilijk te begrijpen en erg duister wat ze neerzetten, maar op de een of andere manier blijft het boeiend om te zien. De echte metalheads staan gewoon vooraan met volle haarbossen te bangen en dat kan ook makkelijk met Lacuna Coil. De Phoenix was voor de helft gevuld met liefhebbers en een kwart met nieuwsgierigen die op en af liepen, het toch niet konden weerstaan om de bombastische klanken te ontdekken. Naast de muziek was Lacuna Coil ook zeker een feest om naar te kijken.

 

Black Marble Selection
Black Marble SelectionDe Black Marble Selection is alweer zo’n bandje uit die enorme pool van Black Marble Selectionmuzikaal talent dat Nederland kent. Ze stonden eerder al in De Wereld Draait Door en nu op het Jack Daniel’s podium van Paaspop op de zondagmiddag.
De Black Marble Selection speelt onvervalste sixties blues, compleet met orgel en mondharmonica. De band speelt een paar mooie rustige nummers. Maar het wordt pas echt leuk als het gas erop gaat en de mondharmonica en de gitaren lekker gaan scheuren.
De Black Marble Selection heeft de grootste lol op het podium. Zanger JP weet dat het beste op het publiek over te brengen met zijn grijns van oor tot oor.
‘The Great Escape’, een van de bekendere nummers van de band is het hoogtepunt van de show met rauwe zang en afwisselend jankende solo’s van gitaar en mondharmonika.
Een perfecte show om de dag op Paaspop te beginnen.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ