Skindred naar 013

Facebookrssmail

Skindred2015De mannen van Skindred zijn niet in een hokje te plaatsen, maar één ding is duidelijk: hun live optredens zijn altijd een feestje. Met een combinatie van (nu-)metal,rock, reggae, punk, hiphop  en dubstep heeft deze vernieuwende band een heel eigen stijl gecreëerd.

De band werd in 1998 opgericht door frontman Benji Webbe. De release van debuutplaat ‘Babylon’ in 2002 bleek een groot succes en speelde Skindred in zowel hun thuisland Engeland als daarbuiten in de kijker. Verschillende succesvolle albums volgden, maar de mannen van Skindred hebben vooral een reputatie opgebouwd rondom hun snoeiharde groovende liveshows.

Op 30 oktober brengt Skindred hun 6e studio album uit met de titel ‘Volume’. Omdat deze plaat niet alleen beluistert maar vooral ook beleeft moet worden, geven de heren een reeks liveshows in diverse Europese landen. In Nederland doen zij 013 Poppodium aan, en wel op 16 november (Enige NL show).

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ