Volledige programma Electronic Stage Baroeg Open Air bekend

Facebookrssmail

Het gratis festival Baroeg Open Air heeft vier nieuwe acts toegevoegd aan het programma. The Algorithm, Voodoom, Iszoloscope en Consumer Junk zullen op 19 September naast de eerder bevestigde acts Black Sun Empire en Igorrr op de Electronic Stage spelen.

Baroeg Open AirPoppodium Baroeg, de organisator van dit festival, is bij velen vooral bekend om harde gitaarmuziek. Underground elektronische muziek maakt echter ook al jaren deel uit van de Baroeg programmering. Dit jaar heeft BOA voor de derde keer een apart podium dat zich hier op richt.

In samenwerking met Popunie Live presenteert Baroeg Open Air de Rotterdamse jungle act Voodoom. Uit Frankrijk komt de rave metal band The Algorithm, en uit Canada de noise act Iszoloscope. Het podium zal geopend worden door de Nederlandse industrial formatie Consumer Junk. Hiermee is de line-up voor de Electronic Stage compleet. Eerder werden voor het hoofdpodium onder andere al Rats on Rafts, Batmobile en Raketkanon bevestigd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ