Racoon All In Good Time Tour, Apeldoorn

Facebookrssmail

Afgelopen zaterdag 9 mei schitterde Racoon in Apeldoorn. Racoon is een band die vooral melodieuze rock speelt. Hun grootste hits zijn ‘Love You More’ (2005), ‘No Mery’ (2011) en ‘Oceaan’ (2012).

SANZ_RACOON_05092015_00006De Amerikaanse Matt Simons was het voorprogramma van Racoon. Matt Simons is in Nederland bekend geraakt door het nummer ‘With You’. Dit nummer is tijdens ‘Goede tijden, Slechte tijden’ gedraaid hierna kwam het de top 10 binnen. Veel mensen kenden zijn nummers echter niet waardoor het ook redelijk rustig bleef. Bij het nummer ‘With You’ zong wel de hele zaal mee. Hij speelde een aantal mooie stukken achter zijn piano, maar nam het publiek niet echt mee.

Na Matt Simons kwam Racoon. Het publiek zong al hun nummers met volle borst mee. Bart nam het publiek erg leuk mee en vertelde over hoe zijn nummers tot stand zijn gekomen. Hij was erg persoonlijk en dat werd gewaardeerd. De enige Nederlandstalige hit van Racoon (en tevens hun enige Nederlandstalige nummer), ‘Oceaan’, was erg populair bij het publiek. Na een korte bandpauze tijdens de show, werd de lichtshow een stuk indrukwekkender. Nu was de show echt compleet. Helaas was het daarna ook snel afgelopen. Maar Bart was na afloop te vinden in de hal waar publiek nog even met hem op de foto kon gaan. Sympathiek!

Foto’s (c) Sanne Zeën

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ