Grote namen voor Ieperfest

Facebookrssmail

Ieperfest staat weer voor de deur. In de gemoedelijke Belgische gemeente van Ieper vindt ook dit jaar weer in het weekend van 14,15 en 16 augustus het Ieper (Hardcore-) Fest plaats. Met, net als voorgaande jaren, een ijzersterk programma waar menig hardcore kid, punker en metal head hun stoom kan afblazen deze zomer.
11209619_10153175015345255_8006067581993535594_n
Het festival heeft net als vorig jaar een vierde podium extra bands de kans te geven om op het meest geronomeerde Hardcore festival van Europa op te treden. Hiernaast zal ook het More Than Music podium weer aanwezig zijn waar debatten en workshops gehouden worden en een platform zal bieden voor verschillende duurzaamheid en dierenactivisten organisaties. Het festival dan heeft ook tevens meerdere malen de Groen Event Award gewonnen, voor hun inspanning voor duurzaamheid op het festivalterrein en de voorbereidingen daarvoor.

Ook dit jaar is de line-up weer om over naar huis te schrijven; Variërend van lekkere punk tot duistere en rauwe metal en met natuurlijk veel straight-to-your-face hardcore bands. Op vrijdag spelen bijvoorbeeld niemand minder dan Judge, Caliban, Maximum Penalty, Obey The Brave, Carnifex en het Braziliaanze Questions. Op zaterdag zullen bands als Walls Of Jericho, Biohazard, All Out War, Guns Up en Naysayer het festival grond onveilig maken. En op de zondag spelen naast Sick Of It All ook Pentagram, Nasty, Slapshot, Stick To Your Guns, Anaal Nathrakh en het Nederlandse All For Nothing.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ