Nieuw album en nieuwe video voor Kadavar

Facebookrssmail

Op 21 augustus verschijnt ‘Berlin’, het nieuwe album van het Duitse Kadavar. Deze opvolger van ‘Abra Kadavar’ zal een eerbetoon zijn aan de thuisstad van de psychedelische rockband, als ook aan de jaren ’60.

Drummer Tiger vertelt: “Zo’n tien jaar geleden verhuisden we – onafhankelijk van elkaar – naar Berlijn. We wilden losbreken uit de sleur en iets nieuws beginnen. Zo veel lange nachten met zo veel verschillende personen op een plek. Op een plek met zo veel tegenstellingen is het gemakkelijk om te aarden. We zijn allemaal verschillend, komen van verschillende plaatsen, maar we hebben iets weten te creëren waar we allemaal tevreden mee zijn. Ik denk dat de Berlijnse levensstijl ons leven erg heeft beïnvloed en daarom is ‘Berlin’ een erg geschikte albumtitel.”

De vinyl versie van het album zal vier verschillende voorkanten hebben. De glazen van de zonnebril zijn uitgesneden, waardoor de afbeelding verandert, afhankelijk van hoe de binnenhoes in de buitenhoes geplaatst wordt.
kadevar
De tracklist van het album ziet er als volgt uit:
01. Lord Of The Sky
02. Last Living Dinosaur
03. Thousand Miles Away From Home
04. Filthy Illusion
05. Pale Blue Eyes
06. Stolen Dreams
07. The Old Man
08. Spanish Wild Rose
09. See The World With Your Own Eyes
10. Circles In My Mind
11. Into The Night
BONUS TRACK
12. Reich der Träume (Nico cover)

Tot slot heeft de band ook nog een videoclip uitgebracht voor het nummer ‘The Old Man’.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ