Moonbow presenteert akoestisch album

Facebookrssmail

Na hun debuutplaat ‘End Of Time’ uit 2013 keert Moonbow op 28 augustus terug met hun nieuwe album ‘Volto Del Demone’. De heavy stoner rock band uit Kentucky heeft ditmaal gekozen voor een akoestisch album. ‘Volto Del Demone’ is gedurende de afgelopen twee jaar geschreven en opgenomen, in de periodes dat gitarist David McElfresh niet op toer was met Hank 3. Tijdens deze schrijfsessies besloten zanger Matt Bischoff en McElfresh een akoestische plaat te maken met persoonlijke nummers.

Moonbow Band

Hank 3 geeft zelf ook nog een gastoptreden. De kleinzoon van Hank Williams zingt, drumt, speelt bas en keyboards en verzorgt de bizarre atmosferische geluiden op het nummer ‘Face of the Demon’. Moonbow bestaat naast Bischoff en McElfresh uit voormalig Afghan Whigs/Hermano drummer Steve Earle en Valley Of The Sun bassist Ryan McAllister.

Volto del Demone_record CoverDe tracklist van ‘Volto Del Demone’ ziet er als volgt uit:
1) Devils Floor
2) Take me Home
3) Volto del Demone
4) The Wait
5) Memories Ahead
6) Mission 35
7) One Way to Die
8) Face of the Demon (Featuring Hank 3)

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ