After The Burial gitarist Justin Lowe overleden

Facebookrssmail

Foto via FacebookAfter The Burial gitarist Justin Lowe is dinsdagavond dood gevonden in Wisconsin. Lowe werd vermist sinds 18 juli, toen zijn auto verlaten werd aangetroffen. Zijn verdwijning kwam slechts enkele weken nadat hij in een verklaring vertelde de band plots te hebben verlaten, kort daarop gevolgd door een verklaring van After The Burial dat Lowe psychisch ziek was. Lowe’s lichaam werd door een wandelaar onder Arcola High Bridge in de buurt van Somerset, Wisconsin, gevonden. Zijn auto was op een parkeerplaats bovenaan de brug gevonden, waar hij enkele dagen tevoren verdween.

Metalcore band After The Burial zit op het moment in opnamen van een nieuw album. After The Burial werd in 2004 gevormd door een stel schoolvrienden en bracht vier albums uit, waaronder ‘Wolves Within’ uit 2013. De band heeft laten weten geschokt te zijn door het overlijden van Justin Lowe. Het eerstvolgende concert van de band is op 31 juli in Mineapolis, als onderdeel van hun Summer Slaughter Tour. Lowe was 32 jaar oud. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en vrienden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ