Rammstein coverband Stahlzeit gaat groots in de Rodahal

Facebookrssmail
Foto (c) Marcel Hakvoort, RockMuZine.nl
Foto (c) Marcel Hakvoort, RockMuZine.nl

Stahlzeit, de beste en meest succesvolle Rammstein coverband ter wereld, geeft op 9 april 2016 een headliner concert in de Rodahal in Kerkrade. De Duitsers zullen worden vergezeld door de stampende rock van tributebands AC in DC (AC/DC), Present Danger (Metallica).

Headliner Stahlzeit zal vanzelfsprekend opnieuw een spectaculaire en adembenemende vuur(werk)show geven! In combinatie met de verbluffende gelijkenis in uiterlijk, stem en optreden van frontman Heli Reißenweber met Till Lindemann, is Stahlzeit dé beste en meest succesvolle Rammstein tributeband geworden.

Gedurende de typische Stahlzeit show wordt het enthousiaste publiek getrakteerd op een metal ervaring, compleet met een gigantische vuur(werk) show. Het repertoire van Stahlzeit bevat de hoogtepunten van alle Rammstein albums, inclusief het meest recente materiaal. Stahlzeit (D), AC in DC & Present Danger staan op 9 april 2016 samen in de Rodahal in Kerkrade.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ