Nieuwe namen voor Roadburn Festival 2016

Facebookrssmail

Vrijdag 2 oktober, vindt van 18.30-20.30 uur bij platenspeciaalzaak Sounds in Tilburg de exclusieve verkoop plaats van fysieke tickets voor het Roadburn Festival 2016. Om 21.00 uur gaan vervolgens ook wereldwijd de online tickets in de voorverkoop. De 21e editie van dit internationaal gerenommeerde festival wordt van donderdag 14 april tot en met zondag 17 april 2016 in het vernieuwde 013 in Tilburg gehouden.

Behalve de start van de voorverkoop voor Roadburn 2016 kondigt de organisatie vandaag ook een groot aantal bands aan, te weten Tau Cross, Pentagram, Misþyrming, Hexvessel & Arktau Eos, Abysmal Grief, Abyssion, Arktau Eos, Atomikylä, Crumbling Ghost, Dark Buddha Rising, Dead To A Dying World, Epitaph (Ita), Galley Beggar, Hills, MPH (formerly known as Mr. Peter Hayden), Oranssi Pazuzu, Terzij de Horde en Zone Six.

Roadburn 2016 Pre-Sale Party
Vrijdag 2 oktober gaan dus zowel de fysieke tickets als de online tickets in de voorverkoop. Fysieke tickets zijn exclusief te koop van 18.30-20.30 uur bij Sounds Tilburg en bieden die avond tevens gratis toegang tot één van de twee shows naar keuze, te weten Christian Mistress in Little Devil of Radar Men From The Moon in Hall of Fame. Om 21.00 uur start vervolgens de wereldwijde online ticketverkoop voor Roadburn 2016.
image003

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ