Ook de Editors naar Rock Werchter

Facebookrssmail

Editors komen naar Rock Werchter. Ze zullen er zijn op zaterdag 2 juli. De teller topnamen voor de komende editie van het festival, dat plaats vindt van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli 2016, staat nu op vier: Rammstein speelt op vrijdag 1 juli, Editors en Red Hot Chili Peppers op zaterdag 2 juli, Florence + the Machine op zondag 3 juli.

unnamedDe zesde keer Werchter. Het moet als thuiskomen voelen voor Tom Smith en de zijnen. Editors staan om vele reden in het gouden boek van het festival. In 2008 spelen ze het 1000ste concert uit de geschiedenis, twee jaar later maken ze een hit (‘No Sound But The Wind – live’) op het podium. En als de groep in 2012 een moeilijk moment kent, putten ze -dixit Tom Smith- kracht en veel energie om door te gaan uit hun show op Rock Werchter. Het verhaal dat Editors in ons land schrijven is bijzonder straf. Editors hebben ondertussen al meer dan 20 keer opgetreden in België. Vooruit. Check. Ancienne Belgique. Check. Lotto Arena. Check. Vorst Nationaal. Check. Paleis 12. Check. Sportpaleis. Check. Uitverkocht? Keer op keer. Hun vijfde album ‘In Dreams’, dat in oktober verscheen, werd -verrassend- met een clubshow in het Depot in Leuven gevierd. De belangstelling was voorspelbaar massaal. Komende zomer staan ze opnieuw in Werchter. Een warme ‘welkom thuis’!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ