Di-rect doet het dunnetjes maar vet over

Facebookrssmail

Het Haagse collectief Di-rect beleefde dit jaar alweer zijn 15-jarig jubileum. Dit is niet bepaald onopgemerkt voorbij gegaan. Zo hebben de fans afgelopen zomer kunnen genieten van het uiterst vermakelijk en hilarisch tv-programma Hotel Di-rect. Een 14- daagse docu-soap waarin de bandleden in een prachtig oud hotel op de Scheveningse Boulevard vele muzikale vrienden ontvingen. Voor velen de kans om de heren wat beter te leren kennen, of misschien wel gewoon eens van een heel andere kant.

Hotel Di-rect

Op 29 augustus werden deze logeerpartijtjes en jolijt passend afgesloten met een jubileumconcert op het Scheveningse strand. Of het nu komt doordat zanger Marcel van Veenendaal ten tijde van dit concert iets minder goed bij stem was, of gewoon omdat ze niet van ophouden weten en van hun fans houden, maar Di-rect heeft besloten om in december nog eens voor de nabrander te gaan met vier concerten.

Een Sinterkerstennieuw cadeautje zullen we maar zeggen, en maar liefst alle vier stijf uitverkocht. RockMuZine mocht afgelopen zaterdag in Amersfoort in poppodium Fluor getuige zijn van één van deze concerten. Het was, geheel naar verwachting, een fantastische show waarvan het publiek volop genoot. De tijd van gillende pubermeisjes voor het podium is echt voorbij, al zingt het publiek nog steeds graag mee. De band krijgt de waardering die ze verdient.

© foto’s Rob Sneltjes

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ