Amerikaanse pop-punk in POPEI tijdens Curly Ice Release Party

Facebookrssmail

2016-02-20 Curly Ice Release PartyCurly Ice brengt het genre pop-punk terug naar de essentie. Ze weten energie, melodie en catchy liedjes (de drie hoofd ingrediënten) perfect te doseren, waardoor deze Eindhovense meester chefs de beste Amerikaanse pop-punk voorschotelen. Nadat Curly Ice twee singles heeft uitgebracht is het nu tijd voor het debuut album dat op zaterdag 20 februari wordt gepresenteerd in PopEi in Eindhoven

Ze rennen over het podium als vier losgelaten honden op een heideveld en doen er alles aan om het publiek aan de riem mee te sleuren. De smaak van de avond komt pas aan het eind als Curly Ice de laatste toon heeft aangeslagen, jij nog trillend op beide benen staat en je niets anders kan dan de nummers mee neuriën.

Voor deze avond zal het voorprogramma worden verzorgd door niemand minder dan Loïs & the Dirty Heroes! Zij brachten op 30 mei 2015 de eerste EP ‘History’ uit. De muzikale invloeden zijn terug te brengen naar de pop en rock van de 21e eeuw waarin de vocalen van de zangeres centraal staan. Dat het geheel klinkt als een dominante muzikale muur blijkt ook als de band op het podium tot leven komt.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ