Wovenhand kondigt Europese tour en nieuw album aan

Facebookrssmail

WovenhandWovenhand komt in september terug naar Europa en doet 29 steden in 12 landen aan ter ondersteuning van zijn negende album, getiteld ‘Star Treatment’. Het album is de opvolger van het twee jaar geleden verschenen ‘Refractory Obdurate’.

Voordat Wovenhand de Atlantische oversteekt speelt hij eerst nog een headline show op het Psycho Las Vegas Festival, naast bands als Blue Oyster Cult, Alice Cooper, Drive Like Jehu, Baroness, Sleep en…. Death Alley. ‘Star Treatment’ verschijnt op 9 september wereldwijd via Sargent House en Glitterhouse Records. In de Benelux komt het album uit via Suburban.

Live in de Benelux
Okt 04 EINDHOVEN, NL – Effenaar
Okt 05 AMSTERDAM, NL – Melkweg
Okt 06 LEUVEN, BE – Het Depot
Okt 07 GENT, BE – Handelsbeurs
Okt 08 CHARLEROI, BE – L’Eden

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ