Uriah Heep, Queensrÿche, Kadavar en meer namen op CityRock Leeuwarden

Facebookrssmail

CR_Logo_RoodZwart-300x110[1]De derde editie van CityRock Leeuwarden laat zien waar de organisatie naartoe, wil: grote internationale namen op het gebied van de alternatieve/indie- én classic rock naar het Noorden van Nederland halen. Voor die ambitie is met deze editie een aardige basis gelegd met het o.a. contracteren van de legendarische band Uriah Heep (UK), de uit Zweden afkomstige garageband The Hives, de powerrock van Mother’s Finest (USA), uit Seattle (USA) Queensrÿche, De Staat (NL), Kadavar (DUI) John Coffey (NL) én Vandenberg’s Moonkings (NL).

Hiermee is de line-up van dit tweedaagse festival rond. De locatie is het sfeervolle Rengerspark in Leeuwarden. Er is capaciteit voor c.a. 3000 bezoekers per dag. Het evenement wordt dit jaar voor de derde keer gehouden, nieuw is dat het festival nu 2 dagen plaatsvindt. Op voorgaande edities speelden o.a.: Within Temptation, Epica, The Deaf en Peter Pan Speedrock.

De complete line- up CityRock Leeuwarden 2016:
Op vrijdag 2 september- alternatieve rock met: The Hives, De Staat, John Coffey, The Sore Losers,
Paceshifters én Abdomen.

Op zaterdag 3 september – Classic Rock met: Uriah Heep, Mother’s Finest, Queensrÿche, Kadavar,Vandenberg’s Moonkings, DeWolff,De Hûnekop, Helhorse én Blackbone.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ