Win kaarten voor Possessed in Metropool Enschede

Facebookrssmail

Er zijn maar weinig bands die harder tegen de grenzen van het metalgenre hebben geduwd dan Possessed. En er zijn nog minder bands die een stijl creëren die uiteindelijk de blauwdruk is voor een volledig sub-genre. Possessed kun je wel rekenen tot deze buitencategorie en als je de band bestempelt als grondleggers van Death Metal dan zullen er weinig mensen zijn die je tegenspreken. Legendarische band dus!

Possessed staat op zaterdag 8 juni in Metropool Enschede en jij kunt erbij zijn! Wat moet je daar voor doen? Like Metropool en RockMuZine op Facebook en tag onder het bericht op Facebook wie je wilt meenemen. Misschien win jij wel 2 kaarten!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ