[Afgelopen] Win je eigen officiële AC/DC ( @acdc.com )-mailadres

Facebookrssmail

ACDC_Mail AC/DCJe eigen @acdc.com – mailadres… Hoe vet zou dat zijn! Onlangs heeft de grootste hard-rock band ter wereld een initiatief opgezet voor de ‘die hard fan’: sinds begin maart kan iedereen zijn eigen e-mailadres aanmaken op het AC/DC-domein.

AC/DC heeft zijn eigen officiële domein @acdc.com geopend in samenwerking met de Duitse provider ‘mail.de’ en opengesteld voor iedereen die op deze manier zijn verbondenheid met de band wil tonen. Iedere gebruiker kan zijn gepersonaliseerde e-mailadres registreren via de website van de band: www.acdc.com/fan-mail. De mail-account is te benaderen via webmail, maar kan ook worden geopend in apps voor Android en Apple. Daarnaast kan de gebruiker toegang krijgen tot zijn account met e-mailprogramma’s als Mozilla Thunderbird of Microsoft Outlook door gebruik te maken van IMAP/POP3.

De AC/DC-account biedt de gebruiker 10GB aan dataopslag, een adresboek en een agenda, waarop alle belangrijke AC/DC-evenementen van over de hele wereld te zien zijn. Bovendien is er online opslag voorzien voor muziek, video’s, documenten en foto’s, en een mediaspeler die gebruikt kan worden vanaf desktopapplicaties of via de bijbehorende apps.

Zowel de inbox als de apps zijn ontworpen in AC/DC-stijl. Na registratie en betaling ontvangt de gebruiker een fan-set inclusief een ‘Rock or Bust’ T-shirt en een sticker-set ter waarde van $40. De AC/DC fan mail kost $2,99 per maand en de duur van de account is minimaal een jaar.

Win je eigen @acdc.com-mailadres

RockMuZine werkt echter samen met AC/DC en ‘mail.de’ en mag daarom 10 echte fans gelukkig maken met een eigen AC/DC-mailadres en dat voor het leven! Let wel: Deze prijsvraag is alleen voor de echte AC/DC-fan! Hoe kan je je eigen AC/DC-mailadres winnen? Like https://www.facebook.com/rockmuzine/ en deel dit bericht op je Facebook. Laat ons in de reacties weten welk emailadres (@acdc.com) jij zou willen hebben en wellicht ben jij een van de eerste mensen in Nederland met je eigen mailadres van de beste hardrockband ter wereld!

ACDC_Webmail @acdc.com

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ