[Afgelopen] Win het nieuwe album van Hellyeah, Unden!able

Facebookrssmail

Hellyeah - Unden!able album cover lowDe zogenaamde supergroep Hellyeah heeft onlangs de vijfde langspeler, ‘Unden!able’ uitgebracht. De band is begonnen in 2006 met zanger Chad Gray (Mudvayne), drummer Vincent Paul (Pantera, Damageplan) en gitarist Tom Maxwell (Knives Out!, Nothingface) en heeft er nog altijd de vaart in. Zeker nadat dit jaar bekend werd dat Mudvayne, na een inactieve periode sinds 2010, naar alle waarschijnlijkheid niet meer bij elkaar komt is de status van Hellyeah verandert van “side project” naar nummer 1 prioriteit.

De nieuwe plaat ‘Unden!able’ is de opvolger van het in 2014 verschenen ‘Blood for Blood’ en de titel zegt eigenlijk al genoeg. Hellyeah is een band en dat is niet meer te ontkennen. Dat schreef Erik van Dijk eerder in zijn recensie op RockMuZine over dit album.

Win Hellyeah – Unden!able

RockMuZine geeft enkele albums van de band weg! Win  ‘Unden!able’ door de Facebookpagina van RockMuZine te liken en dit bericht te delen op je Facebookpagina. Makkelijker kan dus gewoon niet! Hell Yeah!

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ