[Afgelopen] Win unieke limited edition RockMuZine Patches!

Facebookrssmail

rockmuzine patchesRockMuZine groeit! In minder dan 2 jaar tijd is RockMuZine uitgegroeid tot een van de toonaangevende Rocksites in Nederland. Om onze actieperiode van 10 dagen prijsvragen op gepaste manier af te sluiten hebben we voor de echte metalheads onze eigen RockMuZine metaljacket patches laten borduren. Onder anderen onze eigen medewerkers zullen hieraan te herkennen zijn, maar voor een aantal echte rockers hebben we er een paar apart gehouden.

Win een van die unieke RockMuZine patches

De unieke RockMuZine patches zijn nergens te koop, maar RockMuZine geeft een aantal weg! Win deze RockMuZine patches door de Facebookpagina van RockMuZine te liken en dit bericht te delen op je Facebookpagina. Let wel: dit is waarschijnlijk de enige manier om deze limited edition patch te bemachtigen!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ