[Afgelopen] Win 2 kaarten voor The Computers op 2 december in Patronaat Haarlem!

Facebookrssmail

Garage soul, punk ‘n roll, dat is hoe de mannen van The Computers hun muziek zelf omschrijven. De Britse groep wisten eerder al veel zieltjes te winnen met hun aanstekelijke rock ‘n roll en overtuigende festival gigs (oa Lowlands, Eurosonic, Bevrijdingsfestivals en Jera), op het laatste album ‘Love Triangles Hate Squares’ kwam opeens ook een swingende soul pop kant naar voren. In november verschijnt een nieuwe EP en in het voorjaar van 2016 staat het nieuwe album gepland waarvan ‘Want the News? Here’s the Blues’ het eerste bewijs is.
Wie deze strak in het pak gehulde mannen eerder heeft gezien, weet dat stil blijven staan tijdens hun show geen optie is.
Het voorprogramma wordt verzorgd door de jonge mannen van de Amsterdamse band Palio Superspeed Donkey, dus kun je bijna spreken van een dubbel hoofdprogramma.

The Computers in Patronaat

Op 2 december staan The Computers in het Patronaat in Haarlem en mag Rockmuzine 2×2 kaarten weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is de Facebookpagina van Rockmuzine te liken en het bericht te delen. De winnaar wordt dan via Facebook bekend gemaakt.

AKTIE COMPUTERS 2

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ